Få flere planter i haven

Roser i haven

Idag fik jeg talt alle mine roser i min have og til min overraskelse var der 32 forskellige slags sorter. Jeg har dog ikke nok roser, sådan er det vel med os rosen elskere? I år har jeg købt Claus Dalby, Astrid Lindgren og faktisk en del andre sorter.

Haven bugner med roser lige nu, og det er lige sådan jeg kan lide det.

Mariager_rosen

Mariager rosen fik jeg sidste år af en ældre dame og det er et skønt minde om mange gode stunder vi har haft sammen. Den er meget smuk.

New_dawn

Queen of sweden

rose

rose1

rose2

Jeg er vild med rosernes forskellige udtryk. Når man planter en del roser i sin have, kan man se den store forskel. Nogle blomstrer tidligt, andre sent osv. Skulle jeg vælge blandt dem alle er min favorit Queen of Sweden. Rosen er smuk uanset om det regner meget, eller er stærk sol. Den er stærk, sund og god til buketter.

Min hjemmeside giver mig desværre lidt udfordringer, da der har været en fejl i computersystemet. Nogle har derfor modtaget nyhedsbreve som er sendt ud via en fejl i systemet. Det undskylder jeg.

Jeg har på den baggrund været nødsaget til at fjerne mulighed for tilmelding af nyhedsbreve, da jeg ikke vil sende forkerte mails ud til Jer. Til jer der fortsat modtager nyhedsbreve, har i mulighed for at afmelde dem via nyhedsbrevet – hvis i ikke ønsker at modtage dem længere. Jeg undskylder mange gange.

Jeg er ikke computer nørd, men stor have nørd. Derfor volder teknikken nogle gange problemer. Jeg skriver på denne blog da jeg er vild med have, elsker at inspirerer andre til at tilbringe lidt mere tid ude i haven og jeg elsker også selv at blive inspireret. Jeg tjener ingen penge på at skrive, men gør det af lyst.

For eftertiden er det nemmest at følge mig via Instagram – Bloglovin – Google + eller bare taste min hjemmeside ind – så kommer jeg frem! På Instagram er jeg meget aktiv – så er i advaret…

Næste uge tager jeg op og overnatter i Haven i Hune ved Anne Just. Jeg glæder mig til at vise Jer billeder derfra af haven, det er stadigvæk et fantastisk inspirerende sted.

Jeg håber i får nogle dejlige sommerdage!