Haverejser

Haven i Hune

Haven i Hune

Min havepassion startede i Anne Justs have – Haven i Hune. Det var lige der, jeg for alvor fik øjenene op for hvordan man kunne skabe rum i haven. Derfor elsker jeg at tage tilbage til lige netop der, hvor det hele startede for mig, og få inspiration endnu engang.

Denne gang blev min første overnatning i haven, du læste rigtigt man kan overnatte MIDT i haven. Men først et kik på haven.

I år står den flot og der er eventyrstemning som da Anne Just levede. Haven var godt besøgt, vi stod i kø for at komme ind og der er skønt at se så mange mennesker bruger haven. Billederne tog jeg da gæsterne var gået og vi havde haven for os selv.

Det var en meget skøn oplevelse at have haven for sig selv, for sikke stille der blev. Jeg fik da også besøg af hunden Fox da jeg sad i orangeriet og nød et glas vin.

Haven er stor og derfor så jeg har valgt mine favorit steder til Jer ->

havenihune1

havenihune2

havenihune3

 

havenihune6

havenihune7

havenihune8

havenihune9

 

haven i hune

De fleste af Jer har nok besøgt Haven i Hune, men hvis du ikke har nået det endnu, så tjek deres hjemmeside. Det er et besøg værd og jeg kan anbefale en kop kaffe og kage i orangeriet – det er her de store tanker kan tænkes. De fleste af os sidder vist i haven og får et par ideer med hjem til egen have…

Hvordan det gik med overnatningen i Anne Justs gamle værksted fortæller jeg om i næste blogindlæg. Husk at sætte x i kalenderen d. 13. og 14. August 2016, kl 13 – 16, for det er der jeg åbner min have for første gang.

Hav nogle fantastiske sommerdage!