Gode ideer

En nem måde at få overblik i dit bed

stauder

Jeg bliver nemt revet med når jeg kommer forbi et plantecenter og jeg må indrømme at det ikke altid er hensigtsmæssigt. For jeg kommer hjem med de samme stauder, roser og andet godt – gang på gang.

Jeg er glad for roser, men det er begrænset hvor meget de kommer til at trives i det skyggebed som jeg mangler planter til. Faktisk kommer de aldrig til at trives der. Andre gange får jeg købt en staude som er 80 cm høj, men jeg skulle egentlig have en høj staude på 1.20 cm for at opnå den fulde optimale oplevelse af bedet.

Jeg har for at bevarer overblikket denne gang, bestilt planter på nettet. Sikke en oplevelse. Det er noget helt andet at sidde stille og roligt i sin have, med sin bærbar på skødet, imens man bestiller sine planter. Man kan bestille planterne mens man står foran sit bed! Det har jeg ikke prøvet før.  Det er en god oplevelse da hjemmesiden er utrolig god at finde rundt på, prøv at kikke på sidens venstre margen, der bestemmer du hvilken farve stauderne skal have, eller hvornår du vil have blomstring prøv det her . Har du planter i din have du ikke kender navnet på kan du sikkert også finde navnet der.

stauder

stauder

Jeg fik købt Stipa Tenuissima fjergræs og CALAMAGROSTIS acutiflora ‘Overdam’ – Brogetbladet havesandrør, Rørhvene (MS) . Jeg har nemlig tabt mit hjerte til græsser lige for tiden. Derudover købte jeg andre stauder til at opdatere havens bed med.

Nu skal de bare i jorden – god arbejdslyst til jer der også skal igang i haven!