Få flere planter i haven

Rabatkode til lækre frø og havegrej

Sponsoreret. Lige nu har jeg sat hele mit kontor på standby, da det nærmest er umuligt at finde skrivebordet. Jeg har nemlig en masse mini drivhuse stående på bordet hvor det pibler op med frø. Det er så livsgivende og lidt dyrt. Det er svært at begrænse sig til få tomater eller blomster!

Derfor er jeg rigtig glad for at give jer mulighed for at få 15 % rabat på alle frø og havegrej på Florama.dk. Det gælder hele indkøbskurven ekskl. fragt! Brug rabatkoden “Livsnyderhaven” i feltet Gavekort inden betaling, koden gælder til og med søndag d. 12. marts 2017.

Har i mon set de lækre sorte planteskilte de sælger – jeg er vild med dem! Se HER

Der er virkelig forår i luften og jeg hopper i mine gummistøvler idag – orangeriet trænger til en oprydning!

God weekend