Cph Garden adward

Danmarks bedste haveblog – pga. din stemme!

Danmarks bedste haveblog

Jeg er lige kommet hjem fra Cph Garden hvor jeg fik tildelt en Adward for Danmarks bedste haveblog. Jeg er overvældet og taknemlig over så mange har stemt på mig. Det var en fantastisk dag på Cph Garden, hvor jeg mødte en del af jer der læser med, men desværre kunne jeg ikke nå at få snakket med ret mange. Det undskylder jeg – for det er netop det som jeg sætter pris på. At udveksle ideer og dele fælles interesse uanset om det er altan, have eller drivhus.

Af hjertet tak for din stemme! Det giver mig lyst til at arbejde videre med haven og bloggen, som nu er kåret som Danmarks bedste haveblog.

Det er utrolig skønt at jeg kan se mange netop har tilmeldt sig bloggen via. nyhedsbrevet, Bloglovin eller på anden måde. Så velkommen til min legeplads, mit kreative rum som er min villahave i Aalborg.

De 4 andre vindere af Cph Garden Award i anden kategori, kan du i øvrigt læse om HER

 

 

Cph Garden 2017 er en fantastisk event, som slutter på søndag d. 25.06 i Valby. Du kan dog stadigvæk nå at deltage imorgen, programmet finder du HER.

Åbningsdagen var et fantastisk mix af 8 showhaver, bog-reception for havearkitekt Dorthe Kvist, lækre haveredskaber, foredrag og meget mere.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lige nu arbejder jeg i haven, for den skal være klar til næste weekend, for det er der jeg åbner vores have op for sidste gang i år. Det bliver ikke en showhave, men i vores have lever vi og nyder havens mange rum. Her er alt ikke perfekt, for det er lige præcis sådan vi kan lide det. Men når det er sagt så står haven lige nu rigtig smuk, blandt andet med mange roser, klatrehortensia, diverse stauder og hosta…

Har du lyst til inspiration fra flere haver, så er der næste weekend hele 3 haver åbent i Aalborg, så der bliver masser af inspiration til egne havedrømme. Haverne er åbent d. 1-2. Juli 2017 fra kl 10 – 17.

Se invitationen til åbent have i 3 haver HER.

 

 

Der er for øvrigt trukket en vinder til Fiskars Waterwheel konkurrencen! Det blev Anne-Marie, kommentar nr. 28 som har den spiselige have som favorit-indlæg.

Tillykke – du bliver kontaktet af mig.