Åben have

Kom til åben have for sidste gang i år

åben have

Jeg holder åben have på søndag d. 16. Juli 2017 fra kl. 10 – 14. Det bliver fantastisk at få besøgende i haven, da det er sidste gang den åbnes op for havegæster i år. Uanset hvordan vejret bliver – bliver der mulighed for at sidde i orangeriet eller på min store overdækket terrasse og nyde en kop kaffe/ the.

Jeg ser frem til rigtig mange gode snakke om havedrømme, projekter i jeres haver, havetilbehør osv.

Adressen er Steenstrupsvej 7, 9000 Aalborg. Entre 25 kr. 

Der må ikke medbringes hunde, men gerne tages billeder til egne projekter i haven.

 

 

Note: Hvis nogen har bemærket at vi før har afholdt et “sidste åben have arrangement” før, så er det rigtigt! For dette åben have arrangement er en ekstra gang, da lokal avisen netop har skrevet at vi har åben have på søndag. Det ville jo være ærgerlig hvis nogle kørte forgæves.  Derfor holder jeg denne ekstra åben have og  jeg er sikker på at det nok skal blive rigtig godt.

Vi ses på søndag!