Livsnyder

2018 – kom bare an!

uderum

Godt nytår – jeg er så klar til at tage hul på et nyt sprødt år. Solen skinner og det er som om at mange ting er muligt. Lige nu skal der for alvor ligges planer i haven. Selv om mange af dem ikke bliver til noget, er det en skøn tid hvor drømmene trives.

For der er fortsat mange drømme i byhaven, selv om haven ser færdig ud. Men en have bliver efter min mening – aldrig færdig.

 

haverum

Året 2017 var et fantastisk år for Livsnyderhaven. Mange kom forbi haven, da der var åben have arrangement i Aalborg. Tak til alle der lagde vejen forbi. Også en tak til alle jer der følger bloggen her – og ligeledes på Instagram, hvor der pt. er over 11.500 der følger med.

2018: En af mine have drømme er faktisk så simpel som at forbedre mit uderum ved grillen. Ja, mit “ude-køkken”, som lige nu er et overdrevet ordvalg, da det faktisk kun består af en grill – trænger til forbedringer. Det har det faktisk gjort i årevis! Jeg skal i øvrigt nok vise resultatet – i løbet af foråret – det må være muligt at lave et udemiljø ved grillen på en nem og simpel måde.

Nå ja lige nu nyder jeg at tænde lys på bordet i haven under min overdækket terrasse. Det er de små stunder som man husker, ik?

Med en kop kaffe i hånden og et tæppe over benene i en stol – er haven faktisk stadigvæk et uderum man kan nyde året rundt.

Godt nytår!