Interiør til haven, Udstyr

Fredagsforkælelse – når tulipaner hjælper…

drivhus

I haven er der ikke meget grønt at se – ja, den er faktisk nærmest grå at se på. Heldigvis har jeg i haven grønne buksbom der lyser op og giver håb om at alt bliver grønt og lækkert igen. Men det er godt nok svært at vente.

Hvor er det godt at den lokale plante-pusher har tulipaner og lækre løg der kan stilles ind på bordet. For savnet er der – selv om tulipaner hjælper på en ganske almindelig fredag i mit drivhus. Mit nye arbejdsforklæde hjælper faktisk også på humøret. Det har jeg i øvrigt lige købt i den fede butik Encoded i Værnedamsvej 10 i KBH – se hjemmesiden Encoded har her. Det er de små ting der tæller, ik?

 

drivhus

 

Jeg ved det ligner forår. Det er det bare ikke – men jeg kunne ikke vente. Så jeg slog mig ned i drivhuset, tændte for petroleumsovnen og nød en stund. Forsøgte at glemme at det er koldt og gråt.

Tænk hvad en buket tulipaner kan gøre.