Livsnyderhaven

Vil du hjælpe mig?

Det er fantastisk når nogle af jer gør mig opmærksom på noget jeg ikke selv har opdaget. En venlig sjæl skrev til mig igår, at jeg igen er indstillet til en adward. Tak! Det er dejligt at få et skulderklap, når nu man deler ud af sit haveliv på en almindelig villavej. Det tager jo tid at skrive blogindlæg og skyde billeder. Det tager tid når haven skal passes. – men jeg ELSKER det. Det er dejligt med et skulderklap uanset hvad.

Nå ja – forresten vil du hjælpe mig? Så er jeg rigtig taknemlig – hvis du smider en stemme på mig lige HER

Det er SÅ fedt når i tager jer tid til at ligge en kommentar her på bloggen engang imellem, for det er dejligt med den direkte kommunikation. I kender jo mig og min have. Selv om jeg ikke kender jer.

Nogle måneder er der faktisk over 12.000 der læser med på siden her. Det er mange. Faktisk rigtig mange mennesker! På Instagram er der flere end 11.900 der følger mig og mit til tider skøre haveliv.  Nå ja, har du lyst til at følge med der, kan du nemt gøre det HER

 

 

Du må da også meget gerne tage dig tid til at ligge en lille kommentar herunder.

Det kunne faktisk være spændende hvis du skrev hvad du brænder for i haven, er det at lave gode hyggekroge – plante sjældne planter – dyrke jorden – eller at have høns? Eller måske det er noget helt andet?

Nå ja billederne er fra i sommers – hvor haven var grøn og frodig! Vi trænger til at haven bliver grøn igen, ik?