Interiør til haven

Få smukke krukker i cortenstål

Annoncesamarbejde med Supell. Wupti, så kom varmen til Danmark i et par dage! Derfor har det kriblet i mine fingre for at få alle mine krukker plantet til. Jeg elsker at få sommerblomster i dem, for så er havesæsonen (for mig) for alvor startet op. Faktisk plantede jeg i sidste weekend, de lækreste sommerblomster i mine krukker i cortenstål.

Men hold op hvor er det trist at gense nogle af de gamle lerkrukker –  de har fået frosteskader i løbet af de kolde vintermåneder. De er nu i mindre dele og selv diverse klister, lim og gaffatape kan ikke skjule skaderne.

Det sker hvert år at vi må køre til lossepladsen med ødelagte krukker, for filan jeg er træt af det! Som virkelig træt af det!

Derfor er mine ynglings krukker lige nu dem som holder år efter år. Det gør krukkerne i cortenstål fra Supell.

 

 

 

 

Udtrykket på krukkerne er roligt og det er spot on at de er høje og smalle. Det giver et let udtryk, som jeg holder meget af. Faktisk forsøger jeg at vælge krukker der er høje og smalle, uanset om det er små eller store. Du finder i øvrigt plantekummerne lavet i cortenstål fra Supell lige her.

Skønne lilla og lyserrøde sommerblomster syntes jeg passer ret fint til det rå rust look som krukkerne har.

I øvrigt smider jeg altid lecakugler i bunden af mine krukker, inden jeg fylder dem med jord og sommerblomster. Derudover forsøger jeg at få dem under halvtag om vinteren. Men alligevel har jeg oplevet frostskader på mine lerkrukker og derfor er det SÅ skønt at få nye krukker, som holder år efter år.

Nu venter jeg bare på lune aftener, med tæpper & puder, noget køligt i glasset og fødderne oppe foran pejsen på terrassen. De aftener kommer snart, vi trænger til dem, ik?