Livsnyderhaven

De små stjernestunder

Det er nu haven står flot, den har faktisk lidt vildskab over sig – præcis som jeg kan lide det. Man kan faktisk have svært ved at komme gennem gangene i haven, da der er blomster der vælter ud over dem. Det er poetisk. De små stjernestunder i haven gør det hele værd. Selv om alt ikke er perfekt. Det bliver det aldrig – for så bliver det kedeligt.

Mit fokus er på alt det smukke! Jeg hører ofte folk sige, “Lige det bed fungere ikke – kik den anden vej” eller “Tjah, krukkerne nåede jeg ikke at plante til”.

Jeg har en bøn – lad os prøve at holde fokus på alt det smukke i haven. På alt det som giver glæde. Der er altid noget man kan mærke, som gør en glad.

Men kan vi få øje på det?

 

 

Tillad dig selv at se det smukke i din have. Jeg vælger mine stjernestunder i haven. Det er jo min egen have. Drømme have.  Jeg vælger at se på alle de smukke roser der står så smukt lige nu. Sommerblomsterne i krukkerne. Digitalis der strutter af glæde i bedene.

Jeg ved godt at nogle at mine krukker kunne trænge til en gang kærlighed, at sneglene har spist nogle af hostaerne, at mine agurker i orangeriet trænger til gødning og at hønsene har lagt sig skruk. Det betyder at de ikke giver æg lige nu.

Men det er lige meget.

 

 

Jeg vælger at nyde min have – med alt hvad den giver.

 

God weekend