Efterår i haven

De sidste blomster i haven

Jeg knus-elsker de sidste blomster i haven, for jeg ved det snart er slut. Lige nu er farverne fantastiske. Faktisk troede jeg ikke der var så mange blomster ude i haven, før jeg gik på jagt med en saks. Der var faktisk en en del blomster derude endnu. Flere end jeg havde håbet på.

Så de er kommet ind i huset og sat i en vase.

Forresten min favorit rose “Koko Loco” stod i blomst. Hvor heldig kan man lige være?

 

 

 

Åh ja vi roder i haven lige nu. Min søde kæreste samler nemlig vores nye hønseslot i haven. Det glæder jeg mig til at vise jer, når det bliver færdigt. Haverummet hvor det gamle hønsehus tidligere lå, ligger lige nu i kaos. Sådan virkelig byggerod. Det ser voldsomt ud. Men hønsene får større hus, de skal have det godt og området får et løft. Til det bedre.

Man siger at det skal blive værre før det bliver godt og netop den sætning holder mig oppe.

Nå ja og så de sidste blomster i haven!