Haverejser

Et døgn på refugium

Manner – jeg har glædet mig til at vise jer dette refugium jeg har overnattet på i Ribe. Jeg trængte sådan til et pusterum, så vi pakkede bilen og tog afsted. I Ribe ligger et skønt moderne refugium, der hedder Den Gamle Avlsgård. Jeg havde den der følelse af jeg bare måtte afprøve stedet. Kender i ikke det? Engang imellem er man draget af noget. Noget man bare MÅ opleve selv.

“Man stjæler ofte hinandens tid i stedet for at give hinanden tid” står der på Den Gamle Avlsgårds hjemmeside. Det er rigtigt – lad os give hinanden tid!

Jeg har faktisk overnattet på et refugium før, det var da jeg vandrede camino rutinen fra Frankrig til Santiago i Spanien. Det var mere primitivt – med sovesale, men det er dette refugium altså ikke. Langtfra!

 

 

Overalt på stedet fornemmede jeg en ro. Stedet er præget af en enkelthed i meget smukke rammer og er perfekt til folk som er stressramte, søger rekreation efter sygdom eller ønsker at skrive i rolige omgivelser. Eller bare som mig – der trængte til at hive stikket ud i et døgn.

En af de ting der fik mit hjerte til at slå hurtigere var deres store smukke orangeri. Der stod en brændeovnen som der var tændt op i og min kæreste fik da også en lur foran den på en liggestol. Imens smuttede jeg til en omgang massage som bragte mig i fuldstændigt ro. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har fået massage – det burde man gøre oftere!

Maden fortjener også en omtale, da den er 90-100% økologisk! Det har jeg ikke oplevet før. Det er de lækreste retter der bliver tryllet frem i restauranten af de skønneste råvarer. En virkelig god oplevelse.

 

 

Udenfor havde de en skøn køkkenhave og ved siden af var der en lækker hytte som man kunne sidde i. Man kan godt fornemme hvor lækker hytten må være om sommeren, ik? Det kunne være fantastisk at sidde her en sen sommeraften og se på stjerner!

 

 

Det er ikke sidste gang jeg overnatter på et moderne refugium. Det giver ro til at tænke klart – for der er jo så meget støj i hverdagen.

Vil du i øvrigt vide mere om det moderne refugium “Den Gamle Avlsgård” – så fandt jeg deres hjemmeside lige HER

Pssst – har du mon set jeg har en konkurrence på Instagram, med en skøn præmie til en værdi af 1.396 kr. Linket til konkurrencen finder du HER.