Orangeri

En flot adventskrans du selv kan lave

Annoncesamarbejde med JENSENplus.

Okay jeg ved det – det er tidligt, men jeg er altså kommet i julestemning! Jeg elsker november og december for det er lig med hygge og samvær. Alle planter i orangeriet, der ikke tåler frost, er blevet båret ind på mit kontor. Nu er orangeriet omdannet til vores hyggerum, pejsen tændes oftere og kaffen (eller snart gløggen…) bliver indtaget ved langbordet.

Min adventskrans er lavet og jeg ved godt det er tidligt!

Men jeg ville nå at vise jer, hvor nemt en adventkrans kan laves. Mange har en travl hverdag og derfor er denne adventskrans super nem at lave. Hvis du godt kan lide det simple look, ligesom jeg kan – så er denne adventkrans lige til at gå igang med.

 

 

 

 

Kom godt igang

Man kan nemt pynte fadet med små juleting eller andre farvede naturmaterialer. Jeg har f.eks nogle lækre røde buske i haven, med de smukkeste røde grene. De kunne nemt bruges – der er ingen jo regler. Kun dine. Jeg elsker bare det simple look, derfor har jeg valgt naturmaterialer i rolige farver.

Fadet er lavet af hvid marmor, jeg har nemlig de sidste par år været vild med netop marmor. Jeg kan faktisk slet ikke få nok…

Messingstagerne er fra JENSENplus og hedder JP103. De er lavet af 100% messing og utrolige stabile. De kan i øvrigt også bruges som almindelige lysestager, jeg bruger dem faktisk i huset året rundt. Jeg kan nemlig godt lide at ting kan bruges hele året – det giver mening.

Faktisk har JENSENplus tilbudt at give jer et adventstilbud her op til jul.

Hvis man køber fire messingstager betaler man kun for tre adventstager. Du får med andre ord en gratis messingstage med i købet (værdi 349 kr). Tilbuddet finder du lige her på JENSENplus egen hjemmeside.

Forresten når gran & kogler bliver tørt og kedeligt at se på (for det gør det altid inden juledagene) så er det fedt at kunne opfriske fadet med nyt gran. Det er super nemt. Jeg har engang prøvet at sidde med en knastør krans i juledagene, det er ikke lykken. Det er jeg heldigvis fri for i år.

Hav en dejlig søndag!