Vinter i haven

Julestemning i haven

Glædelig jul til dig fra mig! Nu er der kun tre dage til juleaften og jeg er kommet i rigtig julehumør. Haven er pyntet op til at give den rette julestemning og juletræet er hentet hjem. Det bliver snart sat ind i stuen og pyntet efter alverdens traditioner.

Med andre ord – vi er så klar til at trække vejret helt ned i maven og nyde nuet!

Også selv om vi har glemt et par ting og noget kikser, for det plejer at være sådan. Et år væltede vores juletræ faktisk, da halvdelen af gæsterne var ankommet! Der lød et kæmpe brag… Det bragte et smil på læben frem, faktisk hele aftenen og det er netop sådan en aften man kan huske.

Eller det år hvor waldorfsalaten blev glemt i køleskabet. Vi fandt skålen med waldorfsalaten, da julemiddagen var slut og vi skulle stille rester fra julebordet i køleskabet. For filan vi ærgede os. Nu siger vi altid  “Har vi husket waldorfsalaten?” lige inden gæsterne ankommer.

Et er sikkert, uanset små eller store fejl – det skal nok blive en dejlig jul.

 

 

 

Åh ja, den sidste måned har været præget af juletravlhed, men også åbning af vores eget airbnb – bed and breakfast sted. Tak til alle jer der allerede har overnattet i vores airbnb lejlighed, det er så dejligt at i har taget så godt imod vores nye projekt. Ligeledes tak til alle jer der allerede har reserveret en overnatning med haveoplevelse i maj – august måned. Jeg glæder mig til at vise jer haven.

Mange har spurgt efter om vi åbner haven op for besøgende i 2019. Det gør vi! Vi har valgt at åbne haven d. 29 – 30. juni fra 10-16, følg linket så finder du invitationen her.

Nok om det, nu står juledagene for døren og de skal nydes!

Jeg ønsker jer alle en glædelig jul samt et godt nytår.