Foredrag

Vil du med til mit foredrag?

Nu springer jeg ud i det igen – jeg holder et foredrag om haven som opholdssted! Efter mange opfordringer har jeg endelig sagt ja til at holde et foredrag og jeg glæder mig enormt til give jer inspiration til at komme videre med jeres egen have. For det er vel det som det handler om, ik?

Aftenens emner vil tage udgangspunkt i havens rum, for hvad kan vi egentlig bruge dem til? Hvordan indretter vi hyggekroge og udnytter alle flader? Hvad er der af muligheder i haven? Hvad skal der være i netop i din drømmehave og hvordan kommer du den nærmere?

 

 

Jeg vil også komme ind på ideer til hvordan vi kan bruge vores have året rundt, så haven ikke bare står uberørt uden for havesæsonen. Jeg glæder mig til at fortælle hvordan mit første drivhus på omkring 6 m2 var et stort kærlighedsprojekt. Vores fem skønne høns får også lov til at fylde i foredraget. De bringer jo så meget liv til haven!

Forresten hvis du ikke ved det, så er vores have en ganske almindelig størrelse villahave, som ligger på en villavej midt i Aalborg. Faktisk har vi fem nabogrunde! Med andre ord, man behøves ikke at have en stor parkligende have ud til åbne marker. Man kan lave lækre haverum alle steder.

Uanset om du har en lille altan, en mindre have eller en stor have, så vil jeg gøre mit bedste for at alle får inspiration med hjem. Havedrømme er forskellige og det vigtigste er at man finder ud af hvilken uderum man selv ønsker.

 

 

Alt det praktiske

Det er faktisk allerede nu muligt at købe billetter til arrangementet, hvis du ikke allerede har gjort det. Foredraget bliver afholdt på Brønderslev bibliotek d. 30. april 2019 fra kl. 19-21.

Jeg håber virkelig vi ses!

 

Billetter til Brønderslev bibliotek kan købes lige her.