Interiør

Inviterer blomsterne indenfor i glasvaser

Blomster på spisebordet, i stuen og også gerne en lille dusk på badeværelset. For slet ikke at tale om blomsterne på bordet i orangeriet eller på terrassen. Der er nærmest intet der gør mig så glad, som at omgive mig med planter og blomster.

Blomster behøves ikke kun at være en kostbar affære eller kun for dem som kan binde buketter. Det vilde og tilfældige look er ret skønt. Når man bruger blomster fra sin egen have. De findes ikke bedre – hvis i spørger mig. Lige for tiden er jeg vild med at sætter blomsterne i glasvaser, som findes i mange lækre farver.

Jeg er henrykt over den røgfarvede glasvase jeg har. Men jeg kan også lide de grønne og blå nuancer. De giver en lethed til blomsterne.

 

 

 

Mixet mellem det vilde og det struktureret giver balance. Jeg har gjort det til en vane at finde en glasvase frem og derefter smutte en tur i haven med en saks. På den måde bestemmer vasen hvilke blomster jeg skal hente ind. Det plejede nemlig at være omvendt (at buketten bestemte hvilken vase jeg skulle bruge) og derfor endte det som regel med de samme vaser. Ofte var det samme udtryk. Det prøver jeg at gå væk fra, da det ikke er særligt udfordrende eller ej heller inspirerende.

 

 

 

De ting jeg har i skabene elsker jeg at udnytte og faktisk er mine champagneglas også kommet i brug. Til små blomster…