Terrassen

Terrasseliv

Selv om det er blevet køligere – kan man jo godt nyde terrassen. Det er jo nu livet skal leves derude, uanset vejr. Det handler vel bare om at klæde sig godt på, plejer man ikke at sige sådan? Vi hygger os i på terrassen – imens vi forbereder de sidste detaljer til vores bryllup. En vielse i haven kræver jo noget særligt. Åhh ja – vi krydser fingrer for godt vejr til vores bryllup, det er nok det eneste element vi ikke rigtig kan styre.

 

 

Der er så mange små detaljer til et bryllup og det er dem som jeg syntes er ret skønne at bruge tid på. Måske det bare er forventningens glæde? Jeg syntes at det er de små detaljer der gør forskellen, for filan jeg håber ikke at jeg er ved at blive en bridezilla?

Men uanset bridezilla eller ej, så skal jeg nok – efter brylluppet – lave et lille indlæg om nogle af detaljerne. For måske nogle af jer skal giftes eller også kender i nogle der skal?

 

 

Tilbage til terrassen. Jeg ved godt vi er heldige når vi har en stor overdækket terrasse. For her er altid mulighed for en form for terrasse-liv, hvor vi kan hygge op selv om vejret driller. De smukke dahliaer er i øvrigt lige nu i blomst og de sparker virkelig r.. Hvis i ikke har prøvet selv at drive dahliaer frem fra løg, så er det virkelig noget i bør overveje til næste forår.

Til foråret kan man købe knoldene i diverse gartnerier og webshops. Dahlia har den fordel at de blomstrer i haven i Juli-September måned og det er ret nemt at få dem i blomst. Hvis man holder dem i potter på terrassen, så er der større chance for at holde sneglene væk. Sneglene elsker nemlig dahlia – lige så meget som jeg gør.

 

God weekend