Indretning

Efterårssysler…

Jeg vil lige dele min nye kærlighed med jer –  jeg er begyndt at presse mine egne blomster og ikke mindst smukke blade. Jeg har gjort det et stykke tid, men nu syntes jeg at i skal se hvor fint et “lille værk” man kan lave.  I kan nemlig godt nå selv at presse jeres egne blade fra fx. bregner og måske der også er enkelte blomster i jeres have tilbage? Ellers kan i jo gemme ideen til næste sæson (eller også kan i købe en dusk blomster ved den lokale blomsterhandler). Hvor der er vilje – er der jo en vej…

Det er nemlig en fin måde at forlænge haveglæden på.

Og det bedste er – det er ikke raketvidenskab!

I de gamle dage (hø hø – da jeg var barn…) ville man havde brugt telefonbogen til at presse bladene i, ik? Men jeg fandt i stedet for nogle gamle magasiner, som de forskellige blomster og blade derefter blev lagt i. Derefter lagde jeg et tungt marmor skærebræt ovenpå, til at give lidt ekstra tyngde. For så var jeg sikker på at de lå i pres!

 

 

Resultatet blev ret fint  – hvis jeg selv skal sige det.

Jeg nyder at have “et lille stykke af vores have” indenfor i stuen nu, i en tørrede blomster version. Jeg er så heldig at jeg endda har fundet en fin messing ramme til formålet. Det er så nemt at sætte tørrede blomster der i – den er virkelig skabt til at man kan skifte udstilling året rundt. Så det tror jeg faktisk at jeg vil gøre.

Klem fra mig

Maria