Konkurrence

Vind tre smukke kähler stager

Reklame / da konkurrencen er sponseret af Kähler. Det er juletid og ikke mindst gavetid. Derfor tænkte jeg det var passende med en konkurrence her på bloggen. Jeg har nemlig fået mulighed for at give en af jer læsere tre Nobili stager fra Kähler.

De af jer der har fulgt mig i nogle år, ved at jeg har en stor kærlighed til levende lys. Jeg elsker levende lys i lanterner, ild i mine pejse og ikke mindst at tænde fakler i haven. Så derfor er det en perfekt gave jeg nu har mulighed for at give en af jer. For det er da en utrolig mørk tid, hvor levende lys rigtig kommer til sin ret. Det giver sådan en hyggelig stemning når man tænder lys i lanterner foran hoveddøren eller når man får tændt stearinlys på sofabordet. Det er engang imellem de små ting i hverdagen, som gør en stor forskel.

Nobili tealight stagerne er perfekte til at sætte på bordet, så man netop kan skabe en rigtig dejlig stemning. De er endda designet kegleformet, så det ligner små grantræer og lyset falder altså så smukt.

 

 

I dag lørdag skal vi have vores årlige julesmåkage tradition ude i orangeriet. Hele familien skal samles og så skal vi bage småkager. Vi bliver 13 familiemedlemmer, så der bliver fyldt godt op i orangeriet – men det er utroligt hyggeligt. Jeg elsker denne tradition, også selv om vi pt. er ved at lave en stor køkkenrenovering. Alt kan vel lade sig gøre, når der er hjerterum?

Resten af december er mit fokus på familien og ikke mindst venner. Derfor bliver jeg lidt stille her på bloggen, for det er sundt at trække vejret helt ned i maven og lade julestemningen brede sig. December er jo en ret dejlig måned!

 

 

Bemærk konkurrencen er slut.

Vinderen er kontaktet – det blev Ulla fra Hørby, der var den heldige vinder.

Konkurrencen

Præmien har en værdi af 749,85kr.

 

Men nu til konkurrencen: for at være med i konkurrencen om de tre Nobili-stager fra Kähler, skal du blot ligge en kommentar herunder, hvor du skriver hvilken by i bor i.

Jeg syntes nemlig det kunne være lidt hyggeligt at se hvor i landet i bor. Det behøves jo ikke at være indviklet for at deltage i en konkurrence.

Gaven består af et sæt Nobilistager, som består af tre forskellige størrelser stager, som leveres i farven varm grå. Jeg syntes farven er rigtig fin og nem at bruge i indretningen.

Konkurrencen slutter i øvrigt søndag d. 8. december 2019 kl. 20.00. Vinderen får besked via mail og får tilsendt gaven direkte til sin adresse fra Kähler.

 

 

Gaven er sponsoreret af Kähler/@kahlerdesign