Vinter i haven

Nedtælling til jul

Puha hvad skete der lige – juleferien er lige om hjørnet! December er nærmest fløjet afsted, måske fordi det er en skøn måned? Jeg glæder mig i hvert fald til de kommende dage, hvor julefreden sænker sig. Både i huset og i haven. Vi skal i denne weekend ud og få fat i det lækreste juletræ (hvis der altså er flere tilbage!).

De sidste uger har været præget af jeg har haft influenza og vi har haft en større køkkenrenovation i huset. Men nu er energien tilbage og køkkenet sat op. Der mangler faktisk kun at blive lagt et linoleums gulv og så lige de klassiske småting, så er køkkenet færdigt. Det bliver godt – det kan jeg bare mærke.

I dag skal jeg på bytur sammen med datteren, så de sidste julegaver kommer i hus. Det bliver hyggeligt og det er i grunden sådan julestemningen mærkes, ik? En gåtur i Aalborg by, hvor julelyset lyser så smukt – mere skal der ikke til, før jeg er i julestemning.

 

 

En masse julefilm kommer skal der ses og det varer ikke længe før jeg smækker benene op, til den klassiske julefilm “Alene hjemme” sammen med en skål juleknas. Den skal genses hvert år, også selv om vi alle jo kan handlingen, men jeg må erkende den hører med til hygge i juledagene.

Jeg har dog også en forsigtig plan om at få læst nogle af de spændende havebøger, som er kommet i løbet af året. Hvis jeg når så langt, skal jeg nok lave en boganmeldelse af dem i januar måned. Vinteren er for mig havebog sæson, da det er nu jeg har tid til at læse og drømme om nye haveprojekter. Jeg vender i hvert fald stærkt tilbage med nogle boganmeldelser!

 

 

Inden jeg hiver stikket ud for i år, vil jeg gerne give jer et elektronisk kram.  I skal nemlig have tak for al den opbakning i giver, når i læser med her på bloggen, følger mig på Instagram eller besøger haven. Tusind tak.

 

I ønskes alle en glædelig jul samt et lykkebringende nytår