Forår i haven

Det er en stor ære

Sidste år var magasinet Boligliv forbi vores have og det kom der en artikel ud af. Artiklen er et tillæg, som hedder “Haveliv” og det kan man netop købe nu sammen med bladet Boligliv. Jeg er utrolig taknemlig for at vi har fået lov til at fylde hele 8 sider i deres blad!

Det er jo ikke en hemmelighed, at haven er blevet en livsstil for mig – som jeg elsker at formidle til andre. Derfor bliver jeg utrolig glad, når et boligmagasin vælger at snakke om haven. På Instagram har jeg lige nu over 30.000 følgere og det er noget som jeg aldrig havde turde drømme om. Det er noget jeg er utrolig taknemlig over.

Desværre er Coronavirus stadigvæk i Danmark og det fylder (med rette) meget i vores bevidsthed. Vi kommer ikke uden om, at det er en speciel tid vi er i. Ingen ved hvornår vi igen helt præcist vender tilbage til “det normale”.

Lige præcis derfor – er vi usikre på om vi afholder vores åben have arrangement i år. Vi ved jo ikke om sådan et arrangement bør forgå, da det skal overholde de retningslinjer som sundhedsmyndighederne giver. Så derfor afventer vi situationen lige nu.

Derfor holder vi måske ikke åben have i år.

Jeg syntes selv at det er underligt, hvis vi ikke afholder et åben have arrangement. For jeg sætter virkelig pris på at mange af jer kommer forbi og oplever haven selv. For mig handler det om at dele vores lille verden med jer og så er det i øvrigt også skønt at møde jer!

 

– Men lige nu er det vigtigste for os alle, at vi passer godt på hinanden i den kommende tid og holder afstand til hinanden.

 

 

 

Her i huset er jeg mest optaget af de små tomateplanter, som er på kontoret. Det er dem jeg såede sidst i februar.  Det er nemlig SÅ livsbekræftende. De er blevet til små planter og jeg har allerede pottet dem om. De står nu i gødet jord og gror med ret stor hastighed lige nu.

De skal dog ikke ud i orangeriet før omkring “mors dag”, da de jo ikke kan tåle kulde. Men indtil da – står de varmt og trygt på mit kontor.

Jeg kommer i øvrigt til at tænke på Audrey Hepburn som sagde:

“To plant a garden is to believe in tomorrow” 

 

Klem Maria