Åben have

Kom til åben have

Nu er vi ved at være klar! Vi åbner vores have op denne weekend, så andre haveinteresserede kan opleve vores have. Haveglæder skal jo deles. Forresten fik du ikke set min invitation – så kan du se invitationen i et tidligere blogindlæg lige her.

Vi elsker virkelig når haven er fyldt med glade gæster, så derfor er “åben have” noget vi sætter pris på.

Havens stier er lige nu fejet og bedene er ryddet for ukrudt. Haven er stadigvæk ikke perfekt og det ønsker vi heller ikke. Der skal nemlig være rum til fantasi og ikke mindst lidt eventyrstemning.

 

 

Faktisk er roserne i haven begyndt at folde sig ud og det er en sand fest at se på. Roserne Queen of Sweden og The Pilgrim er begyndt at vise hvad de kan. Ved vores havedam hersker der en ro, som man selv skal opleve – da det umuligt kan beskrives.

Åh nu må det godt blive weekend – så havelågen kan åbnes.

Jeg glæder mig så meget til at hilse på jer alle!