Livsnyderhjem

Nu med egen webshop!

Annonce – Der har været meget stille her på bloggen, da vi har arbejdet på at åbne vores webshop Livsnyderhjem. Ja, det lyder vildt, ik? Anders og jeg syntes i hvertfald at det er ret vildt og vi har den senere tid brugt en masse tid på at håndplukke lækre ting til vores shop. Nu vil vi også dele nyheden med jer.

I dag søndag har vi åbnet vores shop og allerede nu har vi fået en del ordrer. Vi er virkelige taknemlige for at nogle har fundet vej til vores lille shop. De næste par måneder bliver shoppen fyldt op med flere nyheder, blandt andet flere vandkander, frø og havemøbler.

Til en åbning hører der også åbningsgaver til og derfor giver vi de første 100 kunder en gratis lækker shoppingtaske fra firmaet Bloomingville. De har nemlig været så søde at sponsorere taskerne.

 

 

 

Vi har valgt at kaste os ud i dette nye eventyr, da vi tit bliver spurgt om, hvor man kan købe vores vaser, vores havemøbler, vores hund Luna – ja nærmest om hvad som helst.

Nu har vi gjort det lidt nemmere, da mange af de ting  vi bruger i det daglige i Livsnyderhaven og i Livsnyderhytten vil blive solgt i webshoppen Livsnyderhjem. (Dog ikke Luna!)

 

 

For det kan være svært at finde smukke ting til sit hjem.

Det kan være en lang proces, især hvis man søger en følelse af ro, nærhed og hygge. Et hjem er ikke kun et sted – det er mere en følelse, man skaber med de ting og mennesker, man har omkring sig.

Vi håber at vi ses i vores nye webshop Livsnyderhjem.

 

 

 

(Blogindlægget er mærket annonce, da vi omtaler vores egen virksomhed).