Terrassen

Overvejer du også at anskaffe et udespa?

Annonce – Ja, de fleste drømmer nok om at ligge i et udespa eller i et badekar i deres have på en sommerdag. Jeg drømte i hvert fald om det i mange år og i 2020 lykkedes det mig endelig at købe et 3 personers udespa ved Wellmore.

Det er et stykke tid siden, jeg sidst skrev om vores udespa, som nu står på vores terrasse. Det er det ultimative wellness jeg har givet mig selv, da det er perfekt til at få stress ud af kroppen. Vi bruger det faktisk næsten hver uge, da det er ret afslappende at sidde i varmt vand og kikke ud over vores have.

 

 

Sandheden er, at dengang vi købte vores udespa ved Wellmore, vidste vi ikke om vi ville bruge det året rundt, men sådan er det jo ofte.

Man håber man vil bruge det – men man ved det jo ikke.

For vi har jo aldrig haft et udespa, så hvordan kan man vide om man bliver glad for sit køb? Idag ved vi at vi ikke vil undvære det, da det er blevet en del af vores hverdag året rundt, da det giver os wellness i hverdagen.

 

 

Hvis i overvejer at anskaffe jer et udespa, så vil jeg gerne dele lidt af de overvejelser vi havde, inden vi sprang ud i et køb.

 

4 ting man skal forholde sig til inden man køber et udespa:

 

  • PLACERING er en af de vigtigste ting og vi placerede vores spa på vores overdækkede terrasse. Der er tag og læ hele året rundt, så er det er nemt at gå fra huset ud til udespaet og man kan sidde uforstyrret i det. Det er faktisk stadigvæk en placering vi ville vælge i dag, hvis vi skulle gøre det om.

 

  • UDESPA. Man skal vælge HVILKEN udespa man vil have, der er jo mange størrelser og udformninger. Det var et rigtigt svært valg, især når der findes store udespa til 8-10 personer.  Vi valgte et 3 personers lille udespa, da det ikke fylder meget på vores terrasse. Men vi fandt også ud af, at det er vigtigt at der er forskellige sæder i udespaen, dvs. at man kan skifte stilling, imens man sidder der. Vi valgte derfor et spa, som har en liggende stilling og to siddende.

 

  • UDSEENDE. Kan man skjule plastik udespaen? De fleste syntes nok, at et udespa ikke ligefrem pynter i deres have. Men der er gode råd – for man kan jo skjule den. Jeg holder jo meget af at bruge naturmaterialer i min indretning, så derfor var det en naturlig del for os, at beklæde udespaen med et naturhegn. Jeg har tidligere skrevet et indlæg om, hvordan vi beklædte vores udespa og hvis i vil se hvordan vi gjorde, så finder i indlægget lige her.

 

  • UDEBRUSER. Overvej at etablere en udebruser tæt på din udespa, da man bør skylle sig, inden man hopper i den. Det er nemmere at integrerer udebruseren, imens man laver udeområdet. Vi fortryder faktisk, at vi ikke fik det lavet dengang vi anlagde vores terrasse område, derfor er Anders nu ved at lave et udebruser område i vores have. Det bliver super fint og vi glæder os til at vise jer det en dag, når det er færdigt.

 

Nå ja, vores 3 personers udespa finder du lige her –  ved Wellmore .