Havens rum

Nyt havedesign

Annonce – De sidste 6 måneder har vi arbejdet på vores nye design i vores have og endelig er vi færdige! Vi har glædet os til at fortælle jer om projektet, da det blev lidt større end vi først havde regnet med. Det er ret typisk at sådan nogle projekter, bliver mere omfattende end da man startede med at snakke om projektet, ik

Fliserne vi har valgt at ligge i vores have hedder Struktur og du finder fliserne lige her.  Vi har valgt at ligge dem i et sydlandsk mønster, da det er den følelse vi gerne vil understøtte i vores have.

 

Den lange proces…

 

Vi besluttede at ændre vores gamle havedesign sidste år og vi kørte 1,6 ton haveaffald væk!

Vi beskar træer og buske og så flyttede vi 10 m3 jord i vores have. Vi valgte at beholde jorden i vores have, da vi syntes at det er fantastisk at lave niveauforskelle med overskydende jord.

Vi fjernede også vores gamle hønsehus, så nu har vi ikke høns i vores have længere og det er faktisk også fint. Vi elskede vores høns, men vi ønsker at have mere tid. Kender i ikke det, de fleste af os mangler tid i det daglige, ik?

 

 

 

Overordnet var der nogle ting der ikke fungerede optimalt i vores gamle have og da jeg desværre har fået flere rygproblemer blev beslutningen taget.

En have skal passe til dem der bruger den. Derfor ændrer en have sig hele tiden og det er i grunden ret smukt, ik?

Derfor besluttede vi at ligge 100 m2 lækre IBF fliser i vores have. Vi har tidligere lagt dem på vores overdækkede terrasse og der har vi været utrolig glad for dem, da de giver en sydlandsk stemning i vores have.

Derfor var beslutningen faktisk ret nem – vi anlagde to terrasser med fliserne og videreførte fliserne gennem vores pergola. Vi kendte nemlig til vores behov!

 

 

 

Vi tog også vores gamle pergola ned, da den havde set bedre dage og derfor byggede vi en større og bredere pergola. Den er vi meget glad for i dag, selv om det krævede lidt mod at male pergolaen hvid. De fleste maler jo deres pergola sort!

Men vi er SÅ glad for at vi gjorde det, for nu har vores have netop det sydlandske look som vi drømte om. Hvis du vil se en video med pergolaen, så se her.

 

 

Vil i se lidt af processen i projektet, så se denne film lige her.

Jeg glæder mig til at vise mere fra vores nye have senere på sæsonen og i de her dage elsker vi at sidde på vores nye terrasse og hygge om eftermiddagen. Det er en fantastisk tid vi har lige nu, ik?