Gode ideer, Potteværkstedet

Mit lille potteværksted

potteværksted

Åhh, der er konstant kaos i det lille potteværksted eller hvor jeg nu står og arbejder med jord.  Nogle vil måske kalde det kreativt kaos… Jeg nyder engang imellem at give den hele armen, rydde voldsomt op, smide ud  og det ender altid med en helt ny følelse – potteværkstedet får nyt liv.

Jeg elsker når det fungerer, men det må altså også gerne se lækkert ud. Jeg har netop fået nye kasser i mit potteværksted.  Alle mine arbejdsredskaber ligger i de nye kasser, jeg syntes at det har givet mere system på snore, plantepinde osv. Jeg har meget mere lyst til at stå og potte mine planter om nu.

Mange af mine tomater som jeg i foråret selv lavede, er nu blevet til store planter. Nogle af dem er blevet ompottet til små krukker og sat på terrassen. Sikke en skøn stemning de giver lige nu.

 

 

De gamle kasser er faktisk gamle vintage kasser, så de har lige den rigtige skønne patina til et potteværksted. De er tunge og lækre og mange har spurgt hvor jeg har fået fat på dem, så i får lige et tip. Kasserne er fra firmaet B-Green og de forhandler over hele landet. Se forhandlerlisten HER.

Trækasserne er lækre og tunge og fra samme firma ( B-Green).  Jeg er sikker på de holder i mange år.

 

 

 

 

Mit potteværksted er under tag, så når det regner kan jeg stadigvæk stå og potte mine planter om. Det er faktisk tit det regner – hurra for det danske vejr – så det er da rigtig praktisk.

Den store udfordring bliver at holde orden i potteværkstedet, det må jeg vist hellere arbejde på…

 

Husk du kan nå at deltage i konkurrencen om en lækker vandslange – en Waterwheel fra Fiskars HER