Om Maria

Hold da op – en gang til?

Jeg kan slet ikke få armene ned af glæde. For jeg har netop vundet en adward for Danmarks bedste haveblog – kåret af jer – i forbindelse med Haveselskabets CPH Garden. I må da være Danmarks sødeste læsere! Tusind tak til alle jer der stemte på Livsnyderhaven. Tusind tak.

Jeg havde faktisk ikke troede at i ville stemme på mig. Jeg vandt jo en adward i samme kategori, sidste gang der var afholdt CPH Garden. Så det kom rigtig meget bag på mig, at jeg vandt igen. Det er vildt!

Hvorfor er det vildt, ville mange tænke? Jov, fordi bloggen er opstartet som en indskydelse – som en hobby. Den blev opstartet fordi jeg havde lyst til at dele mit haveliv med jer. Nok mest fordi jeg selv savnede at læse om haverum, planter osv. på blogs. Jeg manglede simpelthen inspiration, ja hvem gør i grunden ikke det?

Det er dejligt at i læser med og det må man jo sige er en slags succes. Det gør i hvertfalde mig glad!

Jeg er beæret over at have titlen som Danmarks bedste haveblog og har nu fået energi til at skrive flere indlæg her på bloggen. Det glæder jeg mig til. Jeg ved jo i er mange tusinder der læser med hver uge. Ligeledes er der mange der følger med på Instagram, faktisk er der over 23.300 mennesker der følger Livsnyderhaven.

 

 

Lige nu suser jeg rundt i haven og gør bedene klar til at vi åbner haven op for besøgende. Det er nemlig i den kommende weekend vi holder åben have.  Det er den eneste weekend i år, hvor det er muligt at besøge haven. Men vi glæder os til at tage i mod jer alle og give jer en haveoplevelse.

Det bliver en fantastisk weekend og kikker i forbi haven – så kom endelig hen og sig hej. Det er virkelig dejligt at møde jer og se hvem der læser med her på bloggen. Forresten har i ikke set invitationen endnu, der hvor adressen og åbningstiderne står, så kan i finde den lige HER.

Hav en skøn uge!