Vinter i haven

Julestemning i Aalborg

Der begynder at dufte af jul i vores hus og vores have har været fyldt med sne i et stykke tid – så jeg er kommet i rigtig julestemning. Jeg har kastet mig over at lege med lidt gran indenfor i vores hus, da duften minder mig om jul.

Gran når desværre at blive tørt og kedeligt inden juleaften – men så skifter jeg det jo bare ud igen, så jeg har været igang i vores stue med en masse små kreative projekter.

 

 

På Instagram har vi i år lavet et par film fra vores julepyntede orangeri. Hvis i ikke har set dem endnu, kan i se en af dem LIGE HER. Vi nyder at tage kaffen med ud i vores orangeri, det tager nemlig kun omkring 20 minutter at varmet det op og det kan pifte en lidt ellers kedelig aften op – så man får en hyggelig oplevelse i sin egen have!

Sidste år var vores orangeri julepyntede på en anden måde – i kan se hvordan LIGE HER

 

 

 

Nu mangler vi snart kun at hente vores store juletræ, købe julegaver og besøge et par julemarkeder. Vores store årlige julesmåkagebagning har vi allerede haft sammen med vores familie. Det var som altid hyggeligt og det kom der de fineste og skøreste påfund ud af!

December er en rigtig hyggelig tid fyldt med traditioner.

Jeg håber virkelig at i får en dejlig december.

Klem Maria